Opnieuw actie voor zonnepanelen

(Foto: gemeente)

(Gemeentelijk persbericht) Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen is, naast isoleren, een goede manier om uw huis te verduurzamen. En door zelf energie op te wekken, bespaart u op uw energierekening. Er zijn veel bedrijven die zonnepanelen aanbieden. Het kan dan ook lastig zijn om een goede keuze te maken. Om u hierbij te helpen organiseert de gemeente Aalsmeer dit voorjaar weer een zonnepanelenactie.

De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben voor deze actie een installatiebedrijf uitgekozen dat de zonnepanelen gaat installeren. Dit is gedaan op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaring.

Zonnepanelen nog steeds rendabel
Met het organiseren van deze actie helpen we inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart bij het verduurzamen van hun woning.  Zonnepanelen zijn niet alleen nuttig omdat ze duurzame stroom opwekken, ze helpen ook om de energierekening te verlagen. Zonnepanelen zijn nog steeds rendabel, zeker nu de salderingsregeling voorlopig niet wordt afgebouwd. Op dit moment is de terugverdientijd van zonnepanelen ongeveer 6 jaar (bron: Milieucentraal). Daarmee blijven zonnepanelen een aantrekkelijke én duurzame investering.

Online informatiebijeenkomst
De actie start met een online informatieavond op donderdagavond 4 april 2024 van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens deze informatiebijeenkomst lichten we de zonnepanelenactie toe en kunt u al uw vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. U kunt de bijeenkomst bijwonen vanuit huis, via laptop of tablet. Meer informatie en aanmelden via www.regionaalenergieloket.nl/aalsmeer.

 

Inkoopactie

Na de informatiebijeenkomst kunt u zich inschrijven voor de inkoopactie.
De installateur komt dan op afspraak bij u langs. Hij geeft bij zijn bezoek advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen op uw woning. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende persoonlijke offerte. Hierna kunt u besluiten of u meedoet met de actie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel