Op de hoogte van historisch nieuws

Uiteraard gaat de Stichting Oud Aalsmeer al een tijdje met de hedendaagse tijd mee en begeeft zich ook al langer op de digitale snelweg. De stichting wenst de liefhebbers van de geschiedenis van onze gemeente op een meer persoonlijke manier te benaderen en op de hoogte houden van historisch nieuws en roept daarom een nieuwsbrief in het leven.

Mensen die deze nieuwsbrief ook graag willen ontvangen, kunnen een mailtje sturen naar oudnuus@stichtingoudaalsmeer.nl of een privéberichtje via de Facebookpagina van Stichting Oud Aalsmeer. Dan komt u op de mailinglijst van de stichting te staan en ontvangt u de toekomstige uitgave via uw mailbox.

Oud Nuus
De laatste editie van de periodieke uitgave van Oud Aalsmeer – Oud Nuus – ligt in de plaatselijke boekhandels te koop voor zes euro per exemplaar. Oud Nuus verschijnt vier maal per jaar, donateurs van de stichting krijgen de uitgave automatisch thuis gestuurd.

Tekst: Mariëlle Wegman, uitgelichte afbeelding: Zijdstraat (archief AV), in de tekst: de laatste Oud Nuus (bron: Oud Aalsmeer)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin