Ook ‘Op de Hoek’ zoekt overnamekandidaat

Beatle aan de bar (Foto Archief AV/Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Hij geeft eerlijk toe dat hij niet eens op de kalender had gekeken en er dus helemaal niet bij stil had gestaan dat mensen het als een 1 aprilgrap hadden beschouwd. “Kun je nagaan hoe druk we het hebben…” Beatle Raadschelders, eigenaar van het Kudelstaartse eetcafé Op de Hoek deed via de sociale media een uitgebreide oproep voor overnamekandidaten. Opmerkelijk is dat dit bijna gelijk naar buiten komt met het nieuws dat De Zwarte Ruiter is overgenomen.

“Het is heel eenvoudig,” zegt Beatle desgevraagd, “ik ben inmiddels 63 jaar oud en vanaf mijn dertiende aan het werk. Dan komt de vraag of ik nog drie of vier jaar door wil gaan met 60 uur per week werken of niet. Met mijn vrouw Mieke ben ik eruit gekomen dat het tijd wordt om een stapje terug te doen. Al gaat me dat wel aan het hart. Mijn valkuil is namelijk dat ik heel moeilijk dingen los kan laten.”

Kudelstaartse mentaliteit
Vorige week maandag werd het team over het besluit ingelicht. Enkele dagen later volgde de post op de sociale media waarin Beatle niet alleen de mededeling deed maar ook belangstellenden oproept te reageren als ze het zien zitten ‘Op de Hoek’ over te nemen. “Het liefste zie ik dat er iemand komt met de Kudelstaartse mentaliteit die het voort kan zetten op dezelfde weg. Het concept wat we vanaf de opening in 2016 hebben neergezet slaat aan. Het zou mooi zijn als dat behouden blijft maar over alles valt te praten. Belangrijk is dat de passie voor de horeca aanwezig is.”

Achtergrond
Eventueel ziet Beatle nog een rol voor zichzelf op de achtergrond weggelegd. “Als het nodig is wil ik best nog een poosje meedraaien. Maar ik heb de laatste jaren nauwelijks een sociaal leven gehad en vind het ook wel eens lekker om niet altijd te moeten.”

Een vaste datum waarop er een nieuwe uitbater moet zijn gevonden (het gaat niet om koop), heeft Beatle niet. Belangstellenden mogen zich melden. Dat geldt overigens ook voor potentiële medewerkers. Voor het zomerseizoen wordt een zelfstandig werkend kok en een ervaren fulltimer voor de bediening gezocht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin