Ook Aalsmeerse avondvierdaagse van start

Komende week is het weer druk in de Aalsmeerse straten (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Na de succesvolle avondvierdaagse van Kudelstaart, staat ook de Aalsmeerse editie klaar voor de start. Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni kan er elke avond vijf kilometer gewandeld worden.  Inmiddels is het aantal officiële aanmeldingen de 500 al gepasseerd maar tot aan het startmoment kunnen mensen zich nog opgeven. Zowel online als ter plekke.

 Om officieel deel te nemen is een knipkaart nodig. Deze is verkrijgbaar bij Buurthuis Hornmeer dat vier dagen lang als thuisbasis voor de organisatie fungeert. Het even verderop gelegen evenemententerrein is de verzamelplaats vanwaar de lopers elke avond om 18 uur van start gaan. Laatste startmoment is 18.30 uur waarna de stoet wordt afgesloten door een wandelaar van de organisatie.

Verzamelplaats
Het wandelevenement is vooral in trek bij leerlingen van de basisscholen. Op het evenemententerrein staat dan ook voor elke basisschool een eigen marktkraam die als verzamelpunt gebruikt kan worden. Lopers die niet bij een basisschool zijn aangesloten zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen. Ook voor hen is er een kraam beschikbaar.

Digitaal inschrijven kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin