Ook Aalsmeer in de greep van de hittegolf

Terwijl veel  Aalsmeerders momenteel op vakantie zijn, zoeken de thuisblijvers hoofdzakelijk verkoeling in op of om het water. Dit hoeft niet altijd in de zwembaden te zijn, getuige de familie Maarse aan de Jac. Takkade. Terwijl Maarten zijn hortensia’s inspecteert onder toeziend oog van de twee Berner Sennenhonden, zoeken zijn kleinkinderen de koelte op van het water in de Bovenlanden.

De Kudelstaartse Loswal geniet grote reputatie onder honden (en baasjes). Met of zonder tennisbal duiken/springen de viervoeters de Westeinder in om daarna weer doorweekt in boot of auto plaats te nemen.

De Waterlelie
In zwembad De Waterlelie wordt druk gewerkt aan het recreatie-binnenbad en instructiebad. De beweegbare bodem krijgt ook een onderhoudsbeurt. Terwijl technici zich op de bodem van het bad bevinden is het buitenbad goed gevuld met publiek dat het liefst onder de parasols kruipt in de verzengende hitte.
 
Oosterbad
Een matige opkomst in het Oosterbad maar volgens het badpersoneel is dit te wijten aan de vele Aalsmeerders die hun heil op dit ogenblik elders zoeken. Het is immers niet alleen verzengend heet, het is ook nog eens vakantietijd.
 
Tekst en foto's: Jaap Maars (meer foto's in de gallery onder de advertentie).
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin