Ontsnap uit escapebus op open dag Wellant mbo

(Advertorial) Bezoekers van de Open Dag van Wellant mbo Aalsmeer op 11 maart kunnen opgesloten worden… in een escapebus. Alleen door duurzame oplossingen te verzinnen kunnen ze uit de bus ontsnappen. Met dit spannende escapespel zet de school twee nieuwe opleidingen op de kaart: Green Tec en Leefbare Stad & Klimaat.

Bij beide opleidingen staat duurzaamheid centraal. Het escapespel ‘Ontsnap uit de hitte’ behandelt dezelfde thema’s als de opleidingen. Bezoekers worden opgesloten in een speciale bus en moeten binnen een halfuur duurzame oplossingen vinden om te voorkomen dat de hitte oploopt. Behalve een leuke uitdaging, ook een mooie test voor de toekomstige mbo-studenten.

Green Tec
De opleiding Green Tec combineert techniek en automatisering met natuur en duurzaamheid. Green Tec leidt innovatieve technici op met verstand van planten, die ervoor zorgen dat we op een steeds slimmere manier voedsel produceren. Een combinatie waar heel veel vraag naar is, zeker in de regio Aalsmeer.

Leefbare Stad & Klimaat
Het klimaat verandert en de steden raken steeds voller. De opleiding Leefbare Stad & Klimaat leidt groene denkers en doeners op die willen werken aan een duurzame wereld. Experts die innovatieve en groene oplossingen bedenken voor problemen door klimaatveranderingen. Ze hebben daarnaast de vakkennis en vaardigheden om die oplossingen uit te voeren.

Open dag 11 maart
Studenten en docenten van Wellant mbo Aalsmeer staan op woensdag 11 maart van 18.00 uur tot 21.00 uur klaar om bezoekers te laten zien wat er op de school mogelijk is. Aankomende studenten en hun ouders kunnen er sfeer proeven en kennismaken met opleidingen die bijdragen aan een groenere, mooiere wereld voor mens en dier. Én een ontsnappoging wagen…!

Het Wellant mbo is gevestigd op Linnaeuslaan 2, langs het Spoorlijnpad. Op wellantmbo.nl staat alle informatie over de open dag en opleidingen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Tekst Wellant, foto’s Wellant en archief AV (onder)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin