Nominaties nieuwe dorpsdichter op Radio Aalsmeer

Wie gaat dorpsdichter Bram Landzaat opvolgen? Na jaren van trouwe dienst legt hij deze erefunctie neer. De drie kandidaten die kans maken op deze titel worden donderdagavond 9 januari vanaf 20.00 uur in het programma ‘That’s Life’ bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen tijdens de Nationale Gedichtendag op 30 januari in Bacchus.

Tijdens dit Aalsmeerse kunst- en cultuurprogramma is ook beeldend kunstenaar Jeltje van Houten te gast met geometrische kunst waar je werkelijk bij stil blijft staan. Reinoud Staps van Bacchus komt vertellen over de akoestische avonden en is hard op zoek naar vrijwilligers voor dit cultuurcafé. De muzikale live omlijsting van deze uitzending wordt verzorgd door Martijn Schok Boogie & Blues Band en tijdens het laatste half uur geeft zangeres Greta Holtrop een heerlijk klein en intiem concert.

Aalsmeer in 2019 bij ‘Echt Esther’
Ben je weer ontspannen terug van wintersport, staan de kerstspullen weer op zolder en ben je bezig met je eerste alcoholvrije week of andere goede voornemens? Luister vooral ook nog een keer terug naar Esther Sparnaaij, Sem van Hest, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof om op te halen wat er vorig jaar allemaal gebeurde in Aalsmeer en Kudelstaart. Donderdag 9 januari om 19.00 uur wordt deze eerdere uitzending van ‘Echt Esther’ herhaald. Esther Sparnaaij is met zwangerschapsverlof en de komende maanden hoor je herhalingen van haar programma.

Terugblik ‘Mark & Eric Show’
Aankomende vrijdag is de ‘Mark & Eric Show’ weer te horen op Radio Aalsmeer tussen 20.00 en 22.00 uur. Kees, Joyce, Eric en Mark nemen je, in vogelvlucht, nog een keer mee naar 2019 waarin zij terugkijken op de leukste en meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar. Uiteraard wordt het actuele nieuws ook nog doorgenomen en kijken ze vooruit naar 2020.

Marijn van Rossum bij ‘Blikopener’
In de tweede uitzending van ‘Blikopener Radio’ van dit nieuwe jaar is Marijn van Rossum te gast. Deze student heeft een heel nieuwe manier van brainstormen ontwikkeld. Alles begint met een goed idee en veel bedrijven hebben hier nog moeite mee. Deze nieuwe methode zal bedrijven hierbij helpen. De eerste uitzending gemist? Met Bas van de Haterd hadden de programmamakers het over hr-techniek en -vernieuwing. Luister het terug op www.radioaalsmeer.nl/gemist.

‘Door de Mangel’ praat met Kim Veltman
Het nieuwe jaar startte vorige week voor ‘Door de Mangel’ met een herhaling. De uitzending met de Kudelstaartse blogster Denise Kroes van 30 september was opnieuw te beluisteren. Zij heeft een eigen YouTube kanaal waarop zij regelmatig vlogs plaatst en maakte deel uit van GRLBND, een meidengroep. Verder zingt en danst Denise en daarmee wil zij doorbreken.

Op maandag 13 januari is er weer een live uitzending van de Aalsmeerse talkshow met de gast die Marije heeft aangedragen in de laatste uitzending van 2019: Kim Veltman. Zij is zorg-coördinerend pedagogisch hulpverlener bij o.a. Carehouse en coördinator bij het Jeugd Cultuurfonds. Marije wil van Kim weten wat zij allemaal betekent voor de jeugd in Aalsmeer.

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 13 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Kim mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ blikt vooruit
‘Radio Aalsmeer Politiek’ start het nieuwe jaar op woensdag 15 januari om 19.00 uur met het radiopanel met o.a. Jop Kluis, Joop Kok en Wim Spaargaren. We horen de laatste ontwikkelingen op politiek gebied en de vooruitzichten voor 2020 door deze door de wol geverfde politieke volgers. Op 29 januari is de 2e RAP-uitzending van dit jaar met Robbert-Jan van Duijn.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman, foto: de crew van de Mark & Eric Show’ (foto: Radio Aalsmeer)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin