NLdoet: Historische Tuin wil snipperpad aanpakken

Ook tijdens de vorige editie van NLdoet werd een nieuw pad aangelegd (Foto: HT)

Door: redactie. Op 15 maart, de nationale vrijwilligersdag NLdoet, wordt traditiegetrouw een noodzakelijke klus uitgevoerd om de Historische Tuin in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen. Voor deze editie is gekozen om het wandelpad van een nieuwe laag houtsnippers te voorzien. Alle hulp is daarbij welkom.

Deelnemers worden die dag om 10 uur ontvangen met een kop koffie en wat lekkers waarna de tuinchef uitleg geeft hoe de klus geklaard gaat worden. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan. Dat gebeurt met kruiwagens en scheppen die door de Tuin beschikbaar worden gesteld. Mede door de vernieuwing van het snipperpad is het museum vanaf eind maart weer gereed om de vele duizenden bezoekers te ontvangen.

Uiterlijk rond 16 uur zit de werkdag erop. Tussen de middag wordt voor broodjes gezorgd en op gezette tijden is er een pauzemoment. Wie 15 maart ook de handen uit de mouwen wil steken, al is het maar voor een paar uur, kan zich per email aanmelden via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of bellen met 0297-322562.

Kijk op de website van NLdoet welke klussen er het weekend van 15 en 16 maart nog meer te doen zijn in Aalsmeer en Kudelstaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel