Nieuwe training ‘Ontspanning in Zicht’

(Foto Participe)

Door: redactie. Na het succes van de eerste cursus die snel volgeboekt was, organiseert Participe een tweede reeks trainingen met als titel ‘Ontspanning in Zicht’. Bedoeld voor mensen die anders willen leren omgaan met stress, minder willen piekeren, (te) veel op hun bordje hebben liggen, kortom: op zoek zijn naar balans in hun leven.

Vanaf vrijdag 27 januari gaat de gratis training van start, georganiseerd door het team maatschappelijk werk van Participe Amstelland in samenwerking met PACA (psychosociale fysiotherapie) en Diëtistenpraktijk VDB.

“Het is geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals. De training geeft je inzichten en leert je bewuster te worden van je behoeften,” zo vermeldt Participe in de aankondiging. In de training worden vijf thema’ s behandeld:

-Omgaan met Stress – voor meer ontspanning
-Piekeren – voor meer rust in je hoofd
-Energiebalans – voor meer balans tussen je energiegevers en energievreters
-Sociaal netwerk – voor meer inzicht in je sociale netwerk
-Voeding en Beweging – voor een gezonder lichaam en meer energieDeze bijeenkomst wordt gegeven in samenwerking met PACA

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari van 9:30-11:30 uur in het Parochiehuis Gerberastraat 6. Aanmelden bij Participe Amstelland via 0297- 326670 of team.aalsmeer@participe.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin