MMMorekoppen bestellen; het kan nog steeds

(Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Het ‘we want more’ klinkt weer dagelijks door de bakkerij van Müller Banket waar de MMMorekoppen als zoete broodjes over de toonbank gaan. Zes dagen lang worden alle zeilen in de bakkerij bijgezet om ze bruin te bakken voor het goede doel: de Mike Multi Foundation.

Het recept is al twaalf jaar hetzelfde. Zoveel mogelijk Müller’s Multi Morekoppen verkopen die vervolgens worden getrakteerd aan de medewerkers in ziekenhuizen en zorgcentra. Van elk verkocht gebakje gaat 50 cent naar de stichting die sport voor mensen met een beperking promoot en mogelijk maakt. Deze editie kunnen de 2000 medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis al op een traktatie rekenen, maar ook 750 medewerkers van het Ziekenhuis Amstelland, 1500 medewerkers van het Spaarne Gasthuis en 200 medewerkers van het Emma Kinder Ziekenhuis worden allemaal getrakteerd. Op dit moment worden de pijlen gericht op de 900 medewerkers van het Prinses Máxima Centrum.

De actieweek is halverwege en de bakkers, chauffeurs en winkelmedewerkers liggen op stoom om het aantal van vorig jaar (12061 stuks) minimaal te evenaren maar liever nog te verbeteren. Een steentje aan de smakelijke actie bijdragen kan nog steeds. Een doos van tien MMMorekoppen kost 29 euro. Bij aankoop van een doos wordt een figuurlijke steen in de muur van Müller bij gemetseld, Inmiddels biedt de muur in de tearoom al een kleurrijke aanblik maar er kan nog meer bij.

Bestellen kan in de winkel of online via mullerbanket.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin