Meld bijzondere inwoners aan voor een lintje

(Foto: archief AV/ Arjen Vos)

(Gemeentelijk persbericht) Terwijl de organisatie voor lintjesregen op 26 april in volle gang is, is het ook alweer tijd om voorbereidingen te treffen voor komend jaar. Het aanvragen van een lintje kost namelijk de nodige tijd. Daarom is het zaak op tijd de aanvraag op te starten en in te dienen. Dus kent u iemand die zich al jarenlang belangeloos inzet voor de Aalsmeerse samenleving? Meld deze inwoner dan aan voor een koninklijke onderscheiding.

Ze zijn er, mensen die zich jarenlang belangeloos inzetten voor de plaatselijke sportvereniging, ouderen, kerk of school. Vaak willen ze hier helemaal geen bedankje voor, maar deze mensen zijn belangrijk en onmisbaar in een samenleving. Ze verdienen waardering en erkenning voor hun vrijwilligerswerk. Daarom kunt u deze mensen voordragen voor een lintje.

Het verkrijgen van een lintje is niet vanzelfsprekend. Het is vereist dat de vrijwilliger zich minimaal 15 jaar belangeloos heeft ingezet voor de samenleving. Daarnaast moet deze persoon worden voorgedragen door anderen met een geldige reden. De onderscheiding kan alleen worden aangevraagd in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt, woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunnen dus alleen lintjes worden aangevraagd voor inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart.

Aanvraag indienen
Wilt u iemand voordragen voor de algemene gelegenheid (lintjesregen) op 26 april 2025? Neem dan contact op met Amanda Labee, medewerker Kabinetszaken van de gemeente Aalsmeer via 0297 38 75 12 of amanda.labee@aalsmeer.nl. De aanvraag moet voor 14 juni 2024 bij de gemeente binnen zijn. Meer informatie staat op aalsmeer.nl/lintjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel