Meerlanden actief vanuit ‘witte keet’

Door: redactie. Mogelijk was het u al opgevallen: een witte keet die een paar dagen in uw buurt stond geparkeerd. Waarom staat deze er? Waar komt ie vandaan? En wat gebeurt er in en omheen? Meerlanden schept duidelijkheid: “Het gaat om een drietal mobiele keten, van waaruit onze medewerkers de buurten en wijken onderhouden. Voorheen reden de medewerkers meerdere malen per dag heen en weer tussen hun basis in Rijsenhout en de werklocaties in de gemeente. Nu kunnen ze in de keten schaften, naar het toilet en hebben ze ruimte voor overleg met aannemers en de gemeente. En meer tijd voor vragen van inwoners.”

Meerlanden heeft hiervoor gekozen om het aantal rijbewegingen van de medewerkers overdag van en naar de wijken te verminderen en daarmee milieuwinst te behalen. Ook biedt het inwoners meer gelegenheid om vragen te kunnen stellen aan de medewerkers, die nu langer in de buurt aanwezig zijn. Vanuit het specialistische groen- en straatonderhoud is een handige tip of wijze wetenswaardigheid over bijvoorbeeld snoeien van bomen en struiken immers snel gegeven.

On tour
De nu nog witte keten, getooid met herkenbaar Meerlanden logo, geven zichtbaar aan dat Meerlanden op dat moment in de buurt aan het werk is. Ze staan nooit langer dan drie dagen op één plek of parkeerplaats. Ze gaan met de medewerkers mee on tour door de wijken. Inwoners kunnen ze zo een keer of zeven per jaar tegenkomen in de buurt. Ook in de winter. De keten zijn namelijk geïsoleerd, voorzien van kachel en van LED verlichting. In de zomers zijn ze daardoor ook koeler. Na hun diensttijd van zo’n vijftien jaar zijn de keten bovendien 100 procent recyclebaar.

Foto Meerlanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel