Machinerie in de startblokken

Het Praamplein is nog volop in gebruik als parkeergelegenheid, maar de uren kunnen inmiddels wel afgeteld worden tot het plein wordt omgetoverd tot feestlocatie. De benodigde machinerie staat al opgesteld, de borden zijn geplaatst.

De organisatie van Feestweek Aalsmeer heeft ook voor deze editie weer een goedgevuld programma weten neer te zetten, dat deze zondagmorgen traditiegetrouw geopend wordt met de gezamenlijke kerkdienst. 

Line up
Klinkende namen zullen het podium in de feesttent beklimmen, zoals: Charly Lownoise & Mental Theo, René Froger, André Hazes, Jan Smit Snollebollekes en Jeroen van der Boom. Ook lokale helden zoals de Remband en Gerard Joling zullen niet ontbreken. Naast alle optredens vinden ook de overige vaste activiteiten weer plaats in de tent: de SPIE-sportavond, de Nostalgische filmmiddag en – avond, de RABO-kindermiddag, de gehandicaptenmiddag en de Jumbo-seniorenmiddag.
 
Vóór al die activiteiten en optredens kunnen plaatsvinden, zal er echter eerst een tent moeten verrijzen op het Praamplein. Lang zal dat niet meer duren, vanaf woensdagavond 19:00 uur geldt een parkeerverbod op de locatie.
 
Hoogtepunt
Omdat dit evenement toch wel het feestelijke Aalsmeerse hoogtepunt van het jaar is, zullen de redacteuren en fotografen van AalsmeerVandaag veelvuldig in de tent te zien zijn. Wij 'praten' u immers graag bij over wat er reilt en zeilt in onze gemeente.
 
Tekst: Mariëlle Wegman
Foto's: Laurens Niezen
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin