Lokale dj’s gezocht voor bijzondere Koningsdag

Een dj in actie tijdens Summerdance 2015 (foto archief AV)

Hoewel de feestelijkheden voor Koningsdag dit jaar geschrapt zijn, worden er toch activiteiten ontplooid om de dag niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan. Zo biedt Radio Aalsmeer lokale dj’s een podium op tv. Op deze manier kan iedereen thuis een feestje vieren op de klanken van de vele dj talenten die Aalsmeer en Kudelstaart rijk zijn.

Draaien voor een groep mensen zit er nu natuurlijk niet in en vele internationale dj’s verzorgen deze dagen dan ook livestreams vanuit hun huizen. Dat bracht Radio Aalsmeermedewerkers op het idee om deze Koningsdag vanuit huis voor verbinding te zorgen met muziek van gepassioneerde plaatsgenoten.

Vanaf een hoog dak met uitzicht over de Aalsmeerse skyline worden de dj sets live uitgezonden op TV, via de radio en op internet. Via het bekende videochat programma Zoom kunnen luisteraars en kijkers de rest van Aalsmeer laten zien hoe zij thuis meefeesten.

Alle Aalsmeerse dj’s, van beginnend tot ervaren, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor dit unieke evenement. Samen gaan ze zorgen voor een gevarieerde feestmix.

Ben je dj en wil je graag meedoen? Hou er dan rekening mee dat je voor een breed publiek draait. Extremere muziekstijlen (hardcore/hardstyle/trap/dubstep/etc) kunnen niet in het schema worden opgenomen. Zorg voor veel variatie en blije muziek, dan wordt het voor iedereen een leuke dag.

De precieze invulling van de dag wordt later bekend gemaakt. Wel kan de omroep al verklappen dat er ’s avonds wordt afgesloten met de inmiddels befaamde tv Pubquiz van de Mark en Eric Show.

Aanmelden kan via de website radioaalsmeer.nl/koningsdag.

Tekst Radio Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel