Lijnen open voor inrichting rotonde Zwarteweg

Door: Mariëlle Wegman. Afgelopen zomer konden Aalsmeerders een idee bij de gemeente indienen voor de inrichting van de rotonde Burgemeester Kasteleinweg/Zwarteweg. Er kwamen bijna 50 ideeën binnen. In de tussentijd werd de rotonde door buurtbewoners alvast voorzien van een Aalsmeers icoon in mini-formaat: een replica van de watertoren.

Het door Norah Visser (10 jaar) ingediende plan

Alle ingediende ideeën werden langs de gemeentelijke meetlat gelegd. Zo moesten ze voldoen aan veiligheidseisen en passen bij de Aalsmeerse uitstraling. Uiteraard moest het idee ook passen binnen het beschikbaar gestelde budget. Na de beoordeling zijn vijf ideeën nog in de spreekwoordelijke race. En een race wordt het, want met de beoordeling van alle ideeën is het hele traject in de derde van vier fases terechtgekomen: de stemronde.

Op de participatie-website van de gemeente kunnen bewoners hun stem uitbrengen op één van de ideeën. Het idee met de meeste stemmen zal worden uitgevoerd door de gemeente. De lijnen blijven open tot 30 november en stemmen kunt u hier.

Lees vorig bericht

Pompoenen speuren bij Centrumwinkeliers

Lees volgend bericht

FloriWorld decor Amsterdam Dance Event


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *