Lekker zweten bij ‘Street Winter games’

Door: redactie. Afgelopen woensdag was er gelegenheid voor jongeren tussen de dertien en zeventien jaar om gezamenlijk te sporten bij de Bloemhof. Team Sportservice had een gevarieerd programma in elkaar gezet met verschillende activiteiten. Op het programma van deze zogenaamde ‘Street Winter Games’ stonden panna voetbal, street handbal, kickboksen, 3×3 basketbal en graffiti spuiten. De sportmiddag is een gezamenlijke activiteit van Buurtwerk, Cultuurpunt Aalsmeer en Team Sportservice en bedoeld om jongeren lekker te laten bewegen en hun hoofd leeg maken. Het weer zat mee, de sfeer was goed en er was voor ieder wat wils.

Volgens buurtsportcoach René Romeijn van Team Sportservice was deze eerste editie een groot succes. “Veel jongeren waren enthousiast. Het is zeker voor herhaling vatbaar.” In het kader van Jongeren op Gezond Gewicht, waarmee wordt ingezet op een gezonde jeugd in Aalsmeer, stonden er grote kannen tapwater met daarin groente en fruit voor extra smaak klaar. Dit bleek een welkome dorstlesser na het sporten. De tieners die zich hadden ingeschreven voor graffiti spuiten, kregen de grote poster, die ze ontworpen hadden, mee naar huis. De jeugd die meedeed met kickboksen gaat volgens de organisatie na woensdag een stuk zekerder over straat.

De bastketballers, handballers en panna voetballers kwamen flink bezweet het veld af. Een uur intensief sporten in het zonnetje was voor de meesten alweer een tijdje geleden.

Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Werkverzuim

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel