Langdurige werkzaamheden begin Uiterweg

Vanaf de Van Cleeffkade of Stationsweg de Uiterweg op zal voorlopig niet gaan. (Foto Arjen Vos)

(Gemeentelijk persbericht) De werkzaamheden aan het begin van de Uiterweg zijn deze week gestart. Het werk duurt in verschillende fases tot 17 maart 2023. Tijdens de werkzaamheden kan gebruik worden gemaakt van omleidingsroutes.

Tussen de Stationsweg en de eerste brug op de Uiterweg worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Er wordt nieuwe bestrating aangebracht op de rijbaan, het brugdek wordt opgeknapt en er worden damwanden geplaatst.

Afsluitingen
Tot maandag 13 februari is de Uiterweg afgesloten tussen de Stationsweg en de Grundelweg. Vanaf maandag 13 februari tot maandag 27 februari is de Grundelweg dicht en is op de Uiterweg een halve rijbaan afgezet. In de week van 27 februari tot 3 maart zijn gedurende twee avonden en nachten (19:00 uur – 06:00 uur) de Uiterweg en de Grundelweg beiden geheel dicht. Tussen 6 maart en 17 maart is de Grundelweg dicht en de Uiterweg half dicht.

Omleidingen
Tijdens de benodigde afsluitingen gelden diverse omleidingen, die ter plaatse zijn aangegeven. Gemotoriseerd verkeer wordt qua omleidingen gesplitst in twee aparte routes om de hinder en risico’s te spreiden. Daar waar nodig worden verkeersregelaars ingezet. Fietsers en voetgangers worden zoveel mogelijk begeleid. Tijdens de nachtelijke afzettingen kunnen nood- en hulpdiensten passeren. Aanwonenden van de Uiterweg krijgen bericht wanneer de twee nachtelijke afsluitingen precies plaats gaan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin