KWF voorzitter Jan Kwak neemt afscheid

Door: redactie. Na vele jaren heeft Jan Kwak afscheid genomen als voorzitter van KWF Aalsmeer. Namens het bestuur kreeg hij uit handen van Sarina Boes een boeket en dinercheque overhandigd.

Jan is gestart als activiteiten coördinator en heeft later ook de functie van voorzitter op zich genomen. Hoogtepunt is wat hem betreft de organisatie van de Korenmarathon, een evenement, waarmee hij samen met alle andere vrijwilligers maar liefst drie keer de Studio’s in Aalsmeer vol heeft gekregen.

Nu het aantal te organiseren activiteiten en evenementen mede door corona is afgenomen, heeft Jan besloten te stoppen als voorzitter en zich te gaan richten op zijn andere vrijwilligersactiviteiten. Het bestuur van KWF Aalsmeer bestaande uit Sandra Lissenburg (Collecte Coördinator), Sarina Boes (Penningmeester) en Sabine Joore (Secretaris) zullen gezamenlijk zijn functie overnemen. De komende tijd richten zij zich met name op de collecteweek van 5 tot en met 11 september. Hiervoor is KWF Aalsmeer nog op zoek naar collectanten in Aalsmeer én Kudelstaart. Geïnteresseerd? Neem dan via de email contact op met Sandra Lissenburg Sandra.Lissenburg@kwfaalsmeer.nl.

Foto: Sarina Boes bedankt Jan Kwak voor zijn inzet (Foto KWF Aalsmeer)

 

Lees vorig bericht

Jan van Doesburg; bescheiden grootheid in tuinbouwwereld

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘400 stukkies’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *