Kom in de Kas belooft variatie en mooi weer

Kom in de Kas 2023 (Foto: archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. De weersvoorspellingen voor zaterdag 6 april beloven veel goeds voor Kom in de Kas. Tijdens dit event krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen van de glastuinbouwsector. Zes bedrijven in de regio Aalsmeer zetten de deuren open en vormen samen de ideale route voor een zonnige fietstocht.

De zes deelnemende tuinbouwbedrijven zijn er klaar voor om te laten zien wat zij in huis hebben. Leer alles over hortensia’s bij Van Klaveren Plant (Hoofdweg 125, De Kwakel), het telen van chrysanten bij Arcadia (Achterweg 55, De Kwakel), exotische bomen en planten bij Sabra Exotics (Achterweg 49, De Kwakel, kleurrijke bromelia’s bij Bunnik Bromelia (Achterweg 11, De Kwakel), hedera en andere potplanten bij Quakelplant (Hoofdweg 14, De Kwakel) en cactussen bij Ubink (Mijnsherenweg 20, Kudelstaart).

Van jong tot oud
Bezoekers krijgen onder meer uitleg over het oogsten, sorteren, oppotten, uitzetten en water geven van de planten. Uiteraard staat de kweker voor klaar om alle vragen te beantwoorden. Op diverse locaties zijn zogenaamde foto booth’s ingericht zodat de bezoekers goed foto’s kunnen maken voor op de sociale media. Voor de kinderen worden een interactieve speurtocht en diverse spelen georganiseerd.

Fietsroute
Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 6 april tussen 9 tot 16 uur de deelnemende locaties te bezoeken. De ligging van de locaties leent zich bij uitstek als fietsroute, maar is ook met de auto te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel