Kloosterhof in de bloemetjes gezet

Zoals elk jaar, en dit jaar alweer voor de elfde maal, vindt in zorgcentrum Het Kloosterhof het Bloemfestijn plaats. De afgelopen dagen hebben vele vrijwilligers die de instelling rijk is, het gebouw omgetoverd tot een ware bloemenzee. Het thema – Aalsmeer – is in de vele arrangementen terug te vinden.

De bloemen en andere materialen om de kunstwerken te realiseren zijn allemaal geschonken door kwekers en sponsoren uit Aalsmeer en omstreken, zonder hen was het Bloemfestijn niet mogelijk geweest. Hetzelfde geldt voor de vrijwilligers, ook zonder hun inspanningen geen festijn.

Aftrap Feestweek
Het Bloemfestijn is gelijk de aftrap voor de 'Kloosterhofse Feestweek'. De hele aankomende week worden allerlei activiteiten voor de bewoners georganiseerd zoals muzikale optredens, nostalgische films en het spelen van oud Hollandse spelletjes. Kortom, de bewoners worden deze week extra verwend, waarbij de Westplasjes en Aalsmeerse Turfjes ook niet zullen ontbreken.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman

Foto's: Voorpagina: bewoners in een bloemenlijst; bovenaan de tekst: de watertoren verwerkt in een arrangement; in de tekst: vrijwilligers aan het werk (bron foto's: Het Kloosterhof).

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin