Kaveltjesavond en Kudelknallers

Kavels wachten op een bod (Foto pr)

Door: redactie. Het bestuur van stichting Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart nodigt plaatsgenoten en andere geïnteresseerden uit voor de allereerste Kaveltjesavond. Deze avond vindt plaats op donderdag 7 maart van 20 tot 22 uur in het Dorpshuis. Het is de officiële aftrap richting de veilingavond op zaterdag 11 mei 2024.

Zonder kavels geen veiling. Daarom presenteert het kersverse bestuur alvast een deel van de kavellijst met daarop kavels die door de veiling zelf zijn ingekocht. Nieuw dit jaar is dat mensen of bedrijven hun naam kunnen verbinden aan een kavel. Er is voor ieder wat wils. Op de website, sociale media en op de veilingavond zelf zal de naam gekoppeld zijn aan de betreffende kavel. Door de organisatie wordt het als een mooie manier gezien om maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Daarnaast blijft het mogelijk om zelf een kavel aan te bieden of donatie te doen.

Kudelknaller
Dit jaar is het ook mogelijk om een speciale prijs aan te dragen voor de zogenaamde ‘Kudelknaller’. Een extra bonusprijs die getrokken wordt op het moment dat de veiling iedere keer de mijlpaal van 5.000 euro passeert.

Het bestuur hoopt dat het mensen met de noviteiten nieuwsgierig maakt en kijkt uit naar een goede opkomst op deze eerste Kaveltjesavond. Voor vragen of donaties kan contact worden opgenomen met Susanne Schockman (06-23197438) of Margriet Zethof (06-11080003). Mailen kan naar info@veilingkudelstaart.nl. Ook op de website veilingkudelstaart is meer informatie te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel