Hossen met horten en stoten

Aan alles komt een einde, en zo ook aan de feestweek die dit jaar voor de 25keer werd georganiseerd. In de feesttent op het Praamplein bezochten zaterdagavond honderden feestgangers uit Aalsmeer en omstreken optredens van onder andere DJ Joost, Snollebollekes en Lucas en Steve. 

DJ Joost opende de avond met een set die het publiek moest opwarmen voor de grotere namen die zouden volgen. Veel tijd om bij te komen van de pramenrace was er dus niet. Bij de optredens van PartyfrieX en Two Brothers on the Fourth Floor begon de zaal echt los te gaan. Dit was een goede opwarmer voor wat toch wel het hoogtepunt van de avond moest worden: Snollebollekes.

De rondom Rob Kemps opgebouwde feestact die eerder dit jaar twee keer in een uitverkocht Gelredome optrad, zag het wel zitten om ook op het Praamplein een feestje te bouwen. De show werd nog wel even verstoord toen de geluidsinstallatie er mee ophield, maar dit duurde niet lang. Het publiek zorgde tijdens deze onverwachte onderbreking met de nodige humor zelf voor wat muziek door spontaan 't is stil aan de overkant' in te zetten. Na de storing kon de menigte alsnog meehossen op bekende nummers als ‘Links rechts’ en ‘Vrouwkes’. 

De avond werd afgesloten door het duo Lucas en Steve, die het samen tot een mooi einde wisten te maken van een zeer geslaagde week voor veel mensen. Maar voor nu keert de rust terug in Aalsmeer.

Tekst Wiggert Vos, foto's Laurens Niezen, zie ook de gallery onder de advertentie van Sparnaaij Juweliers.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin