Hortensia bustour krijgt vervolg

(Foto: Ria Scheewe)

Door: redactie. Het enthousiasme rondom de eerste Hortensia Bustour op 20 april was dermate groot dat de Historische Tuin twee extra tours gaat organiseren. Deze vinden plaats op 12 mei en 9 juni.

Met een historische bus van Maarse & Kroon bezochten de deelnemers verschillende hortensiakwekerijen in de regio. Voor de reprise van de excursie op Moederdag en zondag 9 juni, staat een bezoek aan een kwekerij met snijhortensia’s en een kwekerij met tuinhortensia’s op de agenda. Beide tours beginnen om 13.30 uur en duren tot circa 16.15 uur. Vooraf is er gelegenheid om de Historische Tuin te bezoeken  Onderweg krijgen deelnemers informatie en anekdotes te horen over de hortensia.

De prijs voor dit programma incl. het busvervoer en toegang tot de Historische Tuin bedraagt €17,50. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is de prijs 10 euro. Bij beide kwekerijen is er gelegenheid om een bloemetje of plant aan te schaffen. Plaatsen reserveren is voor beide dagen mogelijk via de website van het museum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel