Workshop honing slingeren op Historische Tuin

Door: redactie.  Zin in een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud? Op de Historische Tuin begint de zomervakantie komend weekend met een demonstratie honing slingeren. Zondag 11 juli tussen 13:00 – 16:00 uur kan er worden deelgenomen aan de workshops van de imker.

Om iedereen een veilige plaats te garanderen worden er drie workshops gegeven, te weten om 13:00 uur, 14:00 uur én 15:00 uur. Neem de (klein-) kinderen mee op ontdekkingstocht tussen de honingraten en laat ze kennis maken met deze bedreigde diersoort. Stap in de fascinerende wereld van de bij en laat u alles vertellen over het gele goud dat ze produceren. Natuurlijk valt er ook het een en ander te proeven. In de veilingzaal kunt u live aanschouwen hoe Tuinimker Eric van der Meer de oogst van zijn bijenvolk binnenhaalt. De verse honing wordt voor uw ogen afgetapt en is verkrijgbaar in potten van 250 en 450 gram.

Deelname aan de workshop is uitsluitend mogelijk na reservering via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562. Museumkaarthouders, donateurs en kinderen tot twaalf jaar mogen gratis deelnemen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Historische Tuin Aalsmeer Praamplein 1431 CV Aalsmeer Geopend: dinsdag t/m zondag 10:00 – 16:30 uur.

Foto archief AV/Laurens Niezen Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin