Hollandse Plassen deze zomer in het zonnetje

Vertegenwoordigers van het Hollandse Plassengebied bij de Westeinder (Foto: Gemeente)

Door: redactie. Bestuurders van negen Hollandse Plassen-gemeenten slaan de handen ineen met een samenwerkingsconvenant waarin de samenwerking op het gebied van marketing en versterking van recreatieve voorzieningen wordt onderstreept. De ondertekening vond plaats in restaurant ‘On the Rock’.

De centraal in de Randstad gelegen Hollandse plassen vormen het grootste watersport- en recreatiegebied van Nederland. Het omvat het Braassemermeer, de Kagerplassen, Nieuwkoopse Plassen, Langeraarse Plassen, Reeuwijkse Plassen, Vinkeveense Plassen, Vlietland, Westeinderplassen, Zegerplas en Loosdrechtse Plassen. Naast deze grote watersportgebieden is er een netwerk van waterwegen en kleinere meren die met elkaar in verbinding staan.

Op de kaart
Betrokken ondernemers en gemeenten van de Hollandse Plassen en de gemeenschappelijke regeling Holland Rijnland zetten zich aan het begin van het vaarseizoen in om het gebied nog beter op de kaart te zetten. Dat doen zij door zowel het fysieke netwerk te verbeteren als de bekendheid te vergroten. Bijvoorbeeld via de marketingcampagne ‘Ervaar de Hollandse Plassen’. Namens de gemeente Aalsmeer ondertekende wethouder Sven Spaargaren het convenant. Voormalig wethouder Robbert-Jan van Duijn was afgevaardigde namens de gemeente Nieuwkoop waar hij burgemeester is.

Voor meer informatie zie ook: ervaardehollandseplassen.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel