‘Hier met je verlanglijstje’

Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. Ook in Aalsmeer Centrum was het een groot feest bij de intocht. Zoals bekend doet de Sint zijn inkopen altijd lokaal en heeft net als voorgaande jaren weer samen met de ondernemers uit Aalsmeer Centrum een speciale actie bedacht.

Kinderen tot en met acht jaar mogen een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum. Dit lijstje mogen ze in de verzamelboxen doen bij Fotowinkel Aalsmeer op het Raadhuisplein of bij Stage Music Shop in de Schoolstraat. Vermeld daarop naam, leeftijd, telefoonnummer en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn. Misschien heb je tijdens de intocht wel een leeg verlanglijstje van één van de Pieten ontvangen die je hiervoor kunt gebruiken. Zo niet, dan mag je je eigen verlanglijstje maken.

Sinterklaas op de stoep
Onder alle lijstjes, die voor 26 november moeten zijn ingeleverd, worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum. Een spannend boek, een puzzel of spel, iets voor je fiets, een knuffel, knutselspulletjes, schattige oorbelletjes, een coole trui of jurk, hippe schoenen of tas, iets lekkers voor in bad, een muziekinstrumentje, heerlijke chocolade, een shirt bedrukt met je eigen foto, noem maar op….

Sinterklaas gaat met zijn Pieten vrijdag 2 december (einde van de middag) bij een aantal kinderen in Aalsmeer of Kudelstaart langs om ze te verrassen met cadeautjes van hun verlanglijstje.

(Partnerbijdrage AalsmeerCentrum)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin