Heksenbrouwsels bij Halloween Walk in Kudelstaart

Door: redactie. Niet alleen in Aalsmeer-Centrum is het op 30 oktober Halloween, ook In Kudelstaart worden voorbereidingen getroffen. Fleur Looy en Evgenia Abbas bedachten een speurtocht-wandelroute langs huizen in Halloweenstijl. Bij elk huis dat meedoet is voor de kinderen iets ‘engs’ te beleven. Het duo kan nog deelnemers gebruiken. Zowel voor de wandeling als voor de verzameling versierde huizen.
Wie het huis in Halloweenstijl wil versieren of wil meelopen kan zich hiervoor aanmelden bij Fleur en Evgenia: “We vragen aan iedereen die meeloopt om ook het huis te versieren én op te geven voor de trick-or-treatroute. Dit is geen must, maar maakt het voor alle lopers extra leuk.”
Meedoen als locatie
Om de tocht nog beter te beleven zijn versierde Halloweenhuizen en/of tuinen een belangrijk onderdeel en het gaat daarbij volgens de organiserende dames niet om groots of duur, maar om de sfeer. Aanmelden kan via de Facebookpagina Halloween Walk Kudelstaart. Na aanmelding bij de groep wordt de locatie op een plattegrond gezet. Maak een mooie foto van het griezelhuis en post die in de groep. Voor de drie mooist versierde huizen/tuinen zijn er leuke prijzen te winnen.
Meedoen als loper
De organisatie roept ouders en begeleiders op om ook in stijl te komen. Ook voor de lopers is het van belang zich aan te melden via de genoemde Facebookpagina om zo geen locatie te missen. De route kan op eigen initiatief gelopen worden.
Fotolocatie
In de Lorentzhof is een fotolocatie in Halloweenstijl. Hier is een professionele fotograaf aanwezig om van iedere deelnemer een ‘spooky-foto’ te maken. Alle foto’s worden op Facebook geplaatst en er kan gestemd worden. Ook voor de drie leukste, engste of gekste kinderkostuums zijn prijzen te winnen. Geen kans om langs de fotolocatie te komen? Maak dan zelf een foto voor deelname en stuur deze in via de Facebookgroep. Tijdens het fotomoment is er ook gelegenheid om ‘heksenbrouwsels’ te proeven.
De Halloween Walk Kudelstaart is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Deelname is gratis maar alleen voor Kudelstaarters. Donaties zijn welkom.

Foto archief AV/Arjen Vos

Lees vorig bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Grijsgroen lint’

Lees volgend bericht

Pompoenen centraal in centrum


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *