Hans van Breukelen op veilingavond FC Aalsmeer

Hans van Breukelen (Foto St. Support Casper)

Door: redactie. Vrijdag 8 maart organiseert FC Aalsmeer de eerste grote ‘Veiling op je club’. De club voert actie om geld op te halen voor een lichtinstallatie op de twee zogenaamde natuurgrasvelden.

Een deel van de opbrengst gaat ook naar andere doelen. Een daarvan is stichting Support Casper, een organisatie die onderzoek naar alvleesklierkanker mogelijk maakt. Ambassadeur van deze stichting is de legendarische oud-doelman Hans van Breukelen. De voormalig keeper van onder mer PSV en het Nederlands elftal is 8 maart aanwezig om de veilingavond te openen. Naast genoemde doelen wordt een deel van de opbrengst ook gedoneerd aan de Historische Tuin.

Voor deze veiling zijn inmiddels al 200 kavels beschikbaar gesteld waarbij de club garandeert dat er voor ‘ieder wat wils’ tussen zit. Toch kan de club nog wel kavels voor de veiling gebruiken. Mensen of bedrijven die iets beschikbaar willen stellen kunnen via de mail contact opnemen veiling@fcaalsmeer.nl. De veilingavond gaat om 19.30 uur van start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin