Groot Aalsmeers Dictee weer het hoogste woord

Editie 2017 in 'Het Wapen' (foto: archief AV)

Door: redactie. Het is even weggeweest, maar heeft vrijdag 7 oktober weer het hoogste woord: het Groot Aalsmeers Dictee. Taalliefhebbers kunnen hun hart eindelijk weer eens ophalen, tijdens deze elfde editie van het dictee dat ook bekendheid heeft verworven onder de zogenaamde ‘specialisten’. Er is ditmaal overigens geen wedstrijd voor deze laatste groep zeer ervaren dicteemakers.

Het aanstaande dictee zal plaatsvinden in het Flower Art Museum, waar de deelnemers gezeten tussen de kunstwerken een fraaie tekst met invulwoorden van de hand van Joke van der Zee krijgen voorgeschoteld. Van der Zee is journalist en communicatieprofessional en bovendien voormalig bestuurslid van de Stichting Groot Aalsmeers Dictee. De organisatie belooft een uitdagende maar wel voor iedereen toegankelijke tekst.

Fouten maken hoort erbij
De ontvangst is vrijdag 7 oktober vanaf 18.00 uur, aanvang van het dictee is 18.30 uur. Na het dictee is er voor de deelnemers een buffet, de nakijkers trekken zich dan onderwijl terug met de ingevulde dictees en rode pen. Aansluitend wordt de uitslag gepresenteerd. Omstreeks 21.30 uur is de avond ten einde.

Inschrijven
Inschrijven voor het Groot Aalsmeers Dictee 2022 is vanaf heden mogelijk. Dit kan via taalevenementen@gmail.com Deelname is € 27,50 p.p. inclusief buffet en museumentree. Het Flower Art Museum bevindt zich aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren) en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin