Groei&Bloei zoekt opvallende voortuinen

Een opvallende voortuin in de Berkenlaan (Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Groei&Bloei zegt duidelijk te kunnen zien dat er in Aalsmeer deze zomer meer tijd aan de tuinen is besteed. “Mensen hebben de schop en ander gereedschap ter hand genomen en eindelijk, nu er tijd voor was, hun voortuin een vrolijker aanzicht gegeven,” zo laat de stichting weten. Voorheen hield Groei&Bloei tijdens de zomer een voortuinkeuring maar zag daar vanwege corona dit jaar vanaf. Toch wil de organisatie mensen belonen voor hun noeste arbeid op het eigen erf. Niet alleen knapt het aanzicht van de woning op van een nette tuin, ook de straat staat er meteen een stuk beter op.

In plaats van zelf te keuren doet Groei&Bloei een oproep om een foto van uw voortuin in te sturen naar info@aalsmeer.groei.nl. Voor de mooiste tien voortuinen heeft Groei&Bloei tien groenbonnen beschikbaar, te besteden bij een tuincentrum.

Openbare ruimte
Overigens is er ook waardering voor de wijze waarop de gemeente de openbare ruimte invult met bloemen en planten. Ook daar mogen foto’s van worden ingestuurd. En mocht u suggesties hebben voor openbare locaties die wel een groene opknapbeurt kunnen gebruiken, dan mag u dat via hetzelfde email-adres kenbaar maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel