Gratis energieadvies voor sport- en maatschappelijke organisaties

(Foto Gemeente Aalsmeer)

Door: redactie. De hoge energieprijzen raken niet alleen de inwoners, maar ook de sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Om te besparen op de energie(kosten) zijn verschillende maatregelen om te verduurzamen mogelijk. Het Servicepunt Energieadvies van de gemeente biedt gratis energieadvies aan. Daarnaast zijn er diverse subsidies beschikbaar voor de maatregelen.

Het energieadvies geeft inzicht in maatregelen die makkelijk te nemen zijn en niet veel kosten. Ook laat het zien welke grotere maatregelen voor de langere termijn kunnen worden genomen. Daarnaast geeft het advies inzicht in de globale kosten van de maatregelen, terugverdientijden en mogelijke subsidies of leningen. Het energieadvies wordt aangeboden aan maatschappelijke organisaties op het gebied van welzijn, kinderopvang, cultuur, religie, zorg en onderwijs met een eigen pand. Voor sportverenigingen en commerciële sportaanbieders met een eigen accommodatie is er een vergelijkbaar aanbod.

Aanvragen
Interesse? Vraag dan een gratis energieadvies aan via aalsmeer.nl/servicepuntenergieadvies. Coördinator Carina Dijkhuis kan meer informatie geven over de mogelijkheden en subsidies die er zijn. Zij is bereikbaar via servicepuntenergieadvies@aalsmeer.nl. Wilt u na het advies de maatregelen uitvoeren? Dan biedt het Servicepunt één jaar procesbegeleiding aan. De adviezen en begeleiding doet de gemeente in samenwerking met het bureau Klimaatroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin