Gezelligheid op het water (2)

Om Plaspop bij te wonen moet je of over een bootje beschikken ofwel over familie dan wel vrienden die een plekje aan boord over hebben. Het als 'Watertheater' aangekondigde evenement op zaterdagavond was voor de gelukkigen die erbij waren een feestje. Dobberend van het ene podium naar het andere viel er van alles te zien en te beleven.

De term 'Watertheater' kon op meerdere manieren worden uitgelegd maar was vooral van toepassing op hetgeen zich voor de optredende muzikanten afspeelde. Propvolle bootjes die zich ternauwernood drijvende hielden, mensen die vanaf hun vaartuig het water indoken of die man in zijn miniscule zwembroek die door de 'Love Handles' spontaan uitgenodigd werd in het koortje mee te komen zingen op Rolling Stonescovers. Het was vrolijk, het was gezellig en het was uniek. Het vuurwerk tot besluit was een waardige afsluiter van een onvergetelijke avond.

Foto's: optreden van 'Love Handles' in schuilhaven 'De Grote Brug'. Foto's Arjen Vos. Zie ook de fotogallery onder de advertentie van Sparnaaij Juweliers. 

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin