Gerard Joling slachtoffer babbeltruc

Het overkomt de beste, maar zondagavond werd dorpsgenoot Gerard Joling het slachtoffer van een wel hele brutale babbeltruc. Een onbekende ‘dame’ belde aan bij Joling waarna de zanger de deur opende en de vrouw zichzelf in de woning binnenliet. Aanvankelijk overrompeld, maar met de vreemde vrouw in kwestie eenmaal in de woonkamer, heeft Joling een buurman weten te bellen, die met twee zoons naar de woning van de zanger toog.

Op camerabeelden, die via RTL Boulevard naar buiten zijn gebracht is te zien hoe een met tassen bepakte en bezakte vrouw naar de voordeur loopt, alsof ze een nachtje komt logeren. Eenmaal binnen zien we hoe Joling nog probeert de vrouw tegen te houden, terwijl buiten iemand op de oprit staat. Aan het eind van de beelden zien we de vrouw met al haar tassen weer naar de Uiterweg lopen. De aanvankelijk op de oprit parkeerde auto – waarmee de indringster arriveerde – is inmiddels buiten het beeld van de beveiligingscamera’s.

Ticket to the tropics
De identiteit van de vrouw en vermoedelijke handlanger zijn vooralsnog niet bekend, hetzelfde gaat op voor het doel van dit illustere bezoekje aan de woning. De twee zullen echter weinig goeds in de zin hebben gehad. Dinsdag heeft Joling aangifte gedaan van de gebeurtenissen. Hopelijk komt de sterkte arm der wet achter de identiteit van de dame en verdient deze geen ’ticket to the tropics’ maar een toegangsbewijs tot het cachot.

Tekst: Mariëlle Wegman, foto: een still van de beelden van de beveiligingscamera’s waarop de zien is dat Joling de voordeur van zijn woning opent (bron: RTL Boulevard)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin