Gemeente-info nu ook op AalsmeerVandaag

Waarschijnlijk was het u al opgevallen. De roodpaarse gemeentebanner op onze website. Voor desktoplezers lekker duidelijk aan de rechterbovenzijde, mobiele gebruikers moeten even de tijdlijn naar beneden scrollen om hem te zien en te activeren. In slechts enkele clicks kunt u nu de meest recente informatie vanuit de gemeente tot u nemen. Voor het gemak en de herkenbaarheid plaatsen we de banner ook maar even onder dit artikel.

Als redactie zijn we zeer verheugd dat de gemeente ook AalsmeerVandaag wil gebruiken om u als inwoner te informeren over aangevraagde vergunningen, genomen besluiten en andere relevante mededelingen. De nieuwste versie gaat in principe vanaf elke woensdagmiddag online. Toch een dag eerder dan u waarschijnlijk gewend bent. Wij zien het als erkenning van ons harde werk en constante nieuwsstroom die we al zesenhalf jaar, zonder ook maar een dag te hebben overgeslagen, over ons geliefde dorp en de wereld uitstrooien. Dat doen we nog altijd graag en daar gaan we ook mee door. Met een mooi team van enthousiaste schrijvers, fotografen en columnisten.

Dieper graven
We hebben gemerkt dat we er vooral in de afgelopen periode, die we voor het gemak aanduiden als ‘de coronatijd’, veel vaste lezers hebben bijgekregen. Steeds meer mensen weten AalsmeerVandaag te vinden voor hun dagelijkse portie origineel, onafhankelijk en betrouwbaar nieuws. Aan ons de uitdaging om dat vol te houden. Niet slechts een doorgeefluik zijn van persberichten die we ‘copy-past’ een plekje geven maar juist verder kijken en dieper graven. U als gewaardeerde lezer en dorpsgenoot informeren over wat er speelt, dat is onze drijfveer. En dat wordt gewaardeerd: onze kijkcijfers zijn nog altijd stijgend. Gemiddeld zaten we de laatste maand op ruim 2100 unieke bezoekers per dag. Met een inwonersaantal van 31.000 zijn er nog heel wat lezers te winnen dus wacht ons een schone taak. Blijft u ons volgen, dan zorgen wij dat u geïnformeerd blijft.

Namens de redactie, Arjen Vos

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel