Gemeente deelt cadeaubonnen uit

(Foto Gemeente)

Door: redactie. Omdat de gemeente haar inwoners wil helpen energie te besparen zijn er voor woningeigenaren in Aalsmeer en Kudelstaart gratis cadeaubonnen beschikbaar. Deze cadeaubonnen voor kleine energiebesparende maatregelen kunnen, zolang de voorraad strekt, aangevraagd worden bij het Regionaal Energieloket.

Per huishouden kan één cadeaubon ter waarde van 44 euro aangevraagd worden. Deze kan ingewisseld worden bij de webshop van het Regionaal Energieloket voor bijvoorbeeld led-lampen, radiatorfolie of tochtstrips.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het rijk. Het mes snijdt volgens wethouder Duurzaamheid Wilma Alink aan twee kanten: “Mensen kunnen zo heel makkelijk een bijdrage leveren aan een beter milieu en ook nog eens besparen op hun energierekening.” De gemeente heeft ook een aanvraag bij het Rijk gedaan om subsidie te krijgen voor inwoners met een huurwoning.

Op is op
De bonnen zijn duidelijk in trek gezien het grote aantal aanvragen tot nu toe. Woningeigenaren wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen van hun bon, want op is op. Een cadeaubon aanvragen kan op de website van het Regionaal Energieloket. Klik op de groene knop ‘Vraag uw cadeaubon aan’.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel