Geen heitje voor een boompje

Foto: archief AV/Arjen Vos

Door: Mariëlle Wegman. Het afgelopen jaar ging echt alles anders dan anders, en nu moet ook de inzameling van kerstbomen daar aan geloven. Geen kleine of grotere bijverdienste voor de jonge inwonertjes door kerstbomen bij een verzamelpunt te brengen. In het nieuwe jaar komt de Meerlanden bij u in de wijk langs om de bomen op te halen.

Meerlanden trekt twee dagen uit voor deze klus, namelijk donderdag zeven en vrijdag acht januari. U kunt de boom kwijt op de plek waar u normaliter uw afvalcontainers ‘aan de weg zet’. En als u dat nu voor 07:30 uur doet, weet u zeker dat uw exemplaar de boot niet mist. Om te weten te komen op welke van de twee dagen uw wijk aan de beurt is, kunt u op de website van de Meerlanden uw postcode en huisnummer invullen. Om u het nodige zoekwerk te besparen, hoeft u alleen deze link te volgen.

Deze service van Meerlanden betreft alleen kerstbomen die ooit met een kluit in de grond hebben gestaan. Uw niet-van-echt-te-onderscheiden-nepper mag weer terug in de doos naar zolder, kelder of schuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel