Geen DownTown Ophelia

Het bestuur van Stichting DownTown Ophelia heeft met veel pijn in het hart moeten besluiten het jaarlijkse evenement ‘met een boodschap’ voor 2020 te annuleren. De festiviteiten stonden gepland voor zaterdag 13 juni. De voorbereidingen en sponsorwerving konden geen doorgang meer vinden en de situatie is nog te onzeker. Het eerdere mini-evenementje ‘DownTown op de Hoek’ kon vanwege de corona-maatregelen ook al niet doorgaan. Een dubbele domper dus.

Ook mensen met een verstandelijke beperking hebben het momenteel niet makkelijk. Sommigen zitten letterlijk opgesloten in een woonvoorziening zonder werk, dagbesteding en zonder het zien van hun ouders of familie. Juist bij deze mensen is structuur vaak belangrijk en dat kan nu niet geboden worden.

Niet vergeten
Het bestuur realiseert zich dat velen uitkeken naar 13 juni en dat komt nu te vervallen. Ook zij hadden zich erop verheugd om van deze vierde editie weer een groot feest te maken. Om deze doelgroep niet te vergeten bieden de ondernemers uit de Ophelialaan samen met de Jij & Ik Cadeauwinkel hen de mogelijkheid om na de crisis weer op veel plekken aan de slag te gaan.

Tekstbewerking: Mariëlle Wegman, foto: archief AalsmeerVandaag

Klik hier om onderstaande pagina met gemeente-info als pdf te bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel