Geef een diner met kerst cadeau

Eind november besteedden wij al aandacht aan de 'December Voorelkaar Weken' van de vrijwilliger vraag- en aanbodwebsite Aalsmeervoorelkaar. Was het motto eerder 'geef aandacht cadeau', op deze plaats vragen wij nu extra aandacht voor Stichting Engelentafel, onder het officieuze motto 'geef een kerstdiner cadeau'. 

Niet iedereen is gezegend met een grote familie en/of (druk) sociaal leven. Veel mensen kennen juist eenzaamheid, en voor hen is de decembermaand een periode waarin die eenzaamheid alleen maar benadrukt wordt. Voor wie juist deze maand de ware kerstgedachte oprecht zou willen uitdragen staat op Aalsmeervoorelkaar een mooie hulpvraag: nodig een eenzaam persoon uit bij de kerstlunch of -diner.

Bordje en stoel over
Stichting Engelentafel heeft als doel zoveel mogelijk mensen met elkaar kerst te laten vieren, een doel dat door Stichting Fideli en Aalsmeervoorelkaar van harte ondersteund wordt. Via een speciaal daarvoor aangemaakte hulpvraag kunnen mensen die nog wel een bordje en stoel aan de eettafel over hebben, zich aanmelden op de website van Aalsmeervoorelkaar. Volg deze link en u leest hoe het werkt en hoe en waar u zich kunt aanmelden.
 
Tot besluit quoten we een bekende presentator die elk jaar voorafgaand aan de kerstspecial van zijn televisieprogramma zegt: “Niemand mag alleen zijn met kerst”.
 
Tekst: Mariëlle Wegman, foto Aalsmeervoorelkaar
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin