Flower Festival Pubquiz op 21 juni

Pubquiz met Ron Leegwater in De Oude Veiling (foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Op de slotdag van het Aalsmeer Flower Festival staat een pubquiz op het programma. Deze vindt plaats in het Flower Art Museum en wordt georganiseerd door Ron Leegwater en Constantijn Hoffscholte.

Het spreekt voor zich dat het in deze quiz veel over bloemen gaat, maar deelnemers hoeven volgens de organisatie geen groene vingers te hebben om mee te kunnen doen. Er zijn verschillende rondes waarbij lokale kennis, bloemenkennis en algemene kennis goed van pas komen. En het wordt opletten geblazen bij beelden van het oude maar wereldberoemde Aalsmeerse bloemencorso. Stel een team samen van minimaal drie tot maximaal vijf personen en bestel tickets via deze link

De kosten zijn €8,75 p.p. Wacht niet te lang met tickets bestellen, want vol is vol. De quiz start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Natuurlijk is er alle gelegenheid om ook het mooie bloemdesign en de kunstwerken in het museum te bekijken. Uiteraard zijn er prijzen te winnen en is de avond vooral een feest van herkenning en gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin