FloriWorld hijst als eerste Aalsmeerse feestvlag

Door: redactie. Als nieuwkomer in de gemeente Aalsmeer, gaf FloriWorld gisteren gehoor aan de spontane oproep van Frank Lissenburg om de Aalsmeerse vlag te hijsen als eerbetoon aan de Feestweek die dit jaar niet kan doorgaan. FloriWorld zegt de saamhorigheid in de gemeente te waarderen en wil op deze manier iets feestelijks uitstralen naar de bewoners die hun geliefde Feestweek dit jaar moeten missen. Gistermiddag werd de eerste speciale FloriWorldvlag officieel gehesen. Deze zal tot en met 13 september bij de attrractie wapperen tegen de achtergrond van de felgekleurde gevelbeplating.

De vlag werd gehesen door initiator Frank Lissenburg, Jan en Angelique Spring in ’t Veld (dochter van Dirk van Leeuwen, bedenker Aalsmeerse vlag met het wapen van Aalsmeer), Mike Multi (organisatie Vuur en Licht) en Silvia van den Aardweg (Marketingmanager FloriWorld).

Tussen 6 en 13 september, de periode waarin de Feestweek eigenlijk zou gaan plaatsvinden, biedt FloriWorld alle bezoekers leuke extraatjes. Op vertoon van de entreekaart in combinatie met het tonen van dit nieuwsbericht wordt op de dag van bezoek gratis een kop koffie met appeltaart verstrekt. Ook krijgen alle bezoekers een attentie op vertoon van de Aalsmeerse wuppie die binnenkort kan worden bemachtigd in het winkelgebied Zijdstraat en Raadhuisplein. Op woensdag 9 september is er voor kinderen van 4-12 jaar een doorlopende workshop bloemschikken tussen 14:00 – 15:00 uur. Entreeticket zijn te bestellen via de website floriworld.nl. FloriWorld laat volgende week weten welke feestelijkheden het nog meer in petto heeft.

Foto Jaap Maars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel