Fleurige heropening Floriworld

Door: Arjen Vos. Lachende gezichten, uitbundig geklede gasten, hapjes, drankjes en een stralende zon die het pand van Floriworld van extra kleur voorzag. Zowel de organisatie als de aanwezigen hadden er vrijdagmiddag duidelijk zin in. Na acht maanden gedwongen sluiting zette burgemeester Oude Kotte resoluut de snoeischaar in het bloemenlint waarmee het experience center voor de tweede maal voor geopend werd verklaard.

Het was lang geleden dat er een dergelijk feestje gevierd kon worden. De mondkapjes waren ver weg gestopt, er leek geen limiet aan het aantal gasten te zitten en van anderhalve meter afstand onderling was nauwelijks sprake. De aanwezigen, vrijwel allemaal in de leeftijd verkerend dat de anti-coronavaccinatie gezet zou kunnen zijn, verkeerden in een opperbeste stemming. Uitgelaten en opgelucht. Vrolijkheid alom. Blij met de uitnodiging en enthousiast om de attractie te bekijken want die kans had nog niet iedereen gegrepen in de slechts vier maanden dat het geopend was geweest.

Zeer trots
Behalve de vertegenwoordiging van het gemeentebestuur, de plaatselijke ondernemers en pers was ook de ‘experience-architect’ Bert Kranendonk met zijn team aanwezig. De blijdschap van een tweede openingsfeestjes was van zijn gezicht af te lezen. Maar dat gold ook voor de burgemeester die aangaf zeer trots te zijn met deze fleurige attractie op Aalsmeers grondgebied. Na de knip in het royaal met bloemen versierde lint, werd Floriworld groepsgewijs betreden. De experience werd afgesloten met een veilsessie waarbij menigeen met verse bloemen huiswaarts ging. Echter niet nadat werd nageborreld en -gebabbeld in restaurant ‘Bloom’ waar het nog lang gezellig bleef.

Foto’s Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel