Festival voor Hernieuwen bij Meerlanden

Festival tijdens het 20 jarig bestaan in 2017 (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Advertorial) Meerlanden is jarig. Het duurzame grondstoffen en energiebedrijf bestaat 25 jaar. Om dat te vieren, organiseert ze zaterdag het Festival voor Hernieuwen. Een open dag voor alle leeftijden op het bedrijfsterrein in Rijsenhout. Gratis te bezoeken van 11.00 uur tot 15.30 uur voor alle inwoners van de gemeenten waar Meerlanden actief is.

Op het festival maken bezoekers kennis met de mensen, het materieel en de activiteiten van Meerlanden. Ook kunnen ze op een interactieve manier de wereld áchter de inzameling van afval en beheer van openbare ruimte ontdekken. Op de meest uiteenlopende manieren. Van workshops tot een tour door de Groene Energiefabriek tot straattheater. En Meerlanden trakteert bovendien op lekkere lokale en duurzame hapjes en drankjes. Om niet alleen het jubileum te vieren met bezoekers, maar ze ook te inspireren om wat groener en duurzamer te leven. Ofwel, om hun eigen leefwereld te hernieuwen.

Oproep
Bezoekers kunnen tijdens het festival gratis tips en advies krijgen hoe ze een ruimte met tweedehands meubels en restmaterialen hip kunnen inrichten. In de huiskamer van No Waste Decoration en Meerwinkel kunnen ze met foto’s van die ruimte – of het nu een woonkamer of een kantoorruimte is – terecht bij interieurstyliste Monique Dickhaut. Daarnaast kunnen bezoekers een kledingstuk, dat nog goed is maar ze zelf niet meer dragen, meenemen naar de swap-shop van Meerwinkel om te ruilen tegen een nieuw, pre-loved kledingstuk. Daarom roept Meerlanden op ‘neem foto’s en/of kleding mee en doe er je voordeel mee!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin