Feestweek op tv bij Radio Aalsmeer

Vuur en Licht op het Water 2017

Door: redactie. Zaterdagavond 5 september is er een speciale uitzending op Radio Aalsmeer TV met een impressie van de Feestweek Aalsmeer, de Pramenrace, de Verlichte Botenshow en Vuur & Licht op het water van de afgelopen jaren. Dit als alternatief voor het niet doorgaan van de Feestweek van dit jaar wegens de coronapandemie. Voorafgaand aan deze uitzending is er de Mark & Eric Show Pubquiz.

Presentator Ron Leegwater zal tijdens een half uur durend ‘TV-Journaal’ vanaf 22.00 uur aan de hand van interviews met de verschillende organisaties en oude beelden trachten om de sfeer van de Feestweek in de huiskamers te krijgen. De impressie van de Feestweekelementen moet het leed van de geschrapte Feestweek enigszins verzachten.

Tevens worden er beelden getoond van het befaamde Bloemencorso dat in 2007 na 60 jaar voor het laatst werd georganiseerd. In de tv-uitzending komt ook burgemeester Oude Kotte aan het woord. Aangekondigd is dat aan het eind van het programma er een verrassing zal zijn (‘een klein gebaar’) voor alle Aalsmeerders en Kudelstaarters, mogelijk gemaakt door de drie genoemde organisaties. “Iedereen zal er blij van worden,” staat in het persbericht te lezen. Klik hier om alvast de promo te bekijken.

Pubquiz
Voorafgaand aan de uitzending zal er vanaf 20.00 uur ook een speciale editie van de Mark & Eric Show Pubquiz worden gehouden. De quiz bevat meerdere categorieën met algemene vragen zodat jong en oud vanuit heel Nederland mee kan doen. Natuurlijk ook met vragen over de Feestweek, onder andere gesteld door bekende Aalsmeerders.  

Meedoen kan via Radio Aalsmeer TV en op markeneric.nl is een digitaal antwoordformulier te vinden dat tijdens de quiz gebruikt zal worden. Dit keer is er een bijzondere Aalsmeerse prijs te winnen. Om 22.00 uur is het Feestweek Journaal, waarna de uitslag bekend wordt gemaakt.  

Radio Aalsmeer TV is te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel