FC Aalsmeer jaagt op eerste overwinning

Fragment uit de recente thuiswedstrijd van FC Aalsmeer tegen ESTO (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Drie punten binnenhalen tegen FC Oudewater, dat is de opdracht voor het team van trainer Ted Verdonkschot zaterdag, niet meer maar zeker niet minder.

Vijf verliespunten na twee wedstrijden voor de zelfbenoemde titelkandidaat, dat is verre van prettig. Na het 1-1 gelijkspel van vorige week tegens ASC in Oegstgeest staat de druk er vol op om zaterdag de eerste overwinning binnen te halen. Maar het loopt nog niet op rolletjes bij FC Aalsmeer. Natuurlijk weten we dat trainer Verdonkschot een aantal nieuwe spelers moet inpassen en dat heeft tijd nodig. Helaas is die tijd er niet en mogen er zaterdag geen punten worden verspeeld want dan kunnen de titelaspiraties op een laag pitje gezet worden.

Tot zover dit toch wat sombere begin van deze voorbeschouwing, nu gaan we weer met een positief gevoel naar de wedstrijd van komende zaterdag kijken. Die verliespunten krijgen we niet meer terug. Ik blijf van mening dat het alsnog goed komt, FC Aalsmeer heeft, als iedereen fit is, een team wat zeker mee kan doen om de titel en dat gaan we zaterdag zien.

FC Oudewater is zaterdag de tegenstander dat net als FC Aalsmeer na twee wedstrijden één punt heeft. Ook zij zullen de drie punten willen binnenhalen. Op de website van Oudewater is te lezen dat het een vrij jong team is dat er alles aan moet doen om niet om de drie degradatieplekken te spelen (de nummers 12, 13 en 14 degraderen dit seizoen rechtstreeks).

Tja, en dan zou ik eigenlijk een voorspelling moeten doen wetende dat ik ook afgerekend kan worden om die voorspelling. Ik ben daar niet bang voor en voorspel dan ook de eerste overwinning van FC Aalsmeer. Het is voor FC Aalsmeer te hopen dat geblesseerde spelers snel terugkomen en dat we eindelijk kunnen zien dat het een titelkandidaat is.

U leest het goed, ik heb er nog steeds vertrouwen in en nodig u dan ook graag uit om mij na de wedstrijd te feliciteren met die goede voorspelling of mij aan te spreken als die voorspelling niet uit komt. In beide gevallen betekent dat u samen met mij langs de lijn staat om FC Aalsmeer te steunen om die drie punten binnen te halen. Durft u het aan? Tot zaterdag.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin