FAM zoekt ‘groene vingers’ voor NLdoet

Werken aan de tuin van FAM (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Het Flower Art Museum in Aalsmeer sluit zich op vrijdag 15 maart 2024 aan bij NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds. Het museum roept enthousiaste vrijwilligers met groene vingers op om deel te nemen aan een speciale tuinonderhoudsdag.

Het FAM beschikt over een kolossale daktuin met uitzicht op de watertoren en de Westeinderplassen. De daktuin biedt niet alleen gelegenheid om te kuieren voor, tijdens of na een bezoek aan het museum maar herbergt ook diverse kunstobjecten die bewondering verdienen. Tijdens NLdoet wil het FAM aan de slag met het onderhoud van de tuin en daarom wordt gezocht naar extra ‘handjes’ die willen helpen om de tuin klaar te maken voor het voorjaar. Het gaat vooral om de paden op orde te brengen en onkruidvrij te maken.

Vrijdag 15 maart wordt de ochtend van 9 tot 13 uur hiervoor gereserveerd. Vrijwilligers die zich geroepen voelen, kunnen zich melden bij Koen Persoon via koen@flowerartmuseum.nl. Museummedewerkers zorgen voor koffie, gebak en een lunch na afloop. Meer informatie is te vinden op nldoet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel