Éénrichtingverkeer Oosteinderweg tijdens renovatie

Maandag 9 september start de gemeente met reconstructiewerkzaamheden van de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en de Noordpolderweg. Naast deze werkzaamheden wordt ook het parkeerterrein en de bestrating langs de Mr. Jac. Takkade tot aan het zwembad gereconstrueerd en komt er een nieuwe beschoeiing langs de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en huisnummer 523. De planning is dat deze werkzaamheden vrijdag 8 november klaar zijn. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. 

Om alle werkzaamheden veilig te uit te voeren geldt van maandag 9 september tot en met vrijdag 1 november éénrichtingsverkeer. De rijrichting is vanaf de Mr. Jac. Takkade naar de Noordpolderweg / Schinkeldijkje. Het is dus niet mogelijk om vanaf de Noordpolderweg de Oosteinderweg op te rijden richting de Mr. Jac. Takkade. De verkeersomleiding wordt aangegeven met omleidingsborden en geldt ook voor fietsers en scooters.

Werk in weekend en nacht
Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, is ervoor gekozen om de asfaltwerkzaamheden in de weekenden en de nacht uit te voeren. Tijdens deze werkzaamheden is de Oosteinderweg volledig afgesloten voor het al het wegverkeer. De woningen en bedrijven zijn dan uitsluitend te voet bereikbaar. Bewoners en bezoekers kunnen hun auto in deze periode buiten het werkgebied parkeren.

Tijdens de bestratingswerkzaamheden leggen wij ook de inritten naar de woningen en bedrijven opnieuw aan. Dit houdt in dat de percelen voor een zeer korte tijd voor de auto niet toegankelijk zijn maar wel te voet. 

Alle woningen en percelen blijven te allen tijde bereikbaar voor de hulpdiensten zoals brandweer, ziekenauto en politie. Uiteraard houden wij de hulpdiensten op de hoogte van onze afsluitingen, planningen en voortgang.

Inlichtingen bij gemeente
De Gemeente hoopt op begrip voor eventuele overlast tijdens deze werkzaamheden. Wie vragen heeft over de renovatieronde kan daarvoor contact opnemen met toezichthouder de heer T. Konijn (06-47291419), directievoerder de heer J. Overbeek (06-26070605) of projectleider de heer M. Abrahams (06-53868518). Uitgebreide informatie is te vinden op aalsmeer.nl/werkinuitvoering.

Tekstbewerking Arjen Vos, foto's archief AV

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin