DownTown Ophelia maakt zich op voor feestdag

Het Meezingteam (Foto DTO)

Door: redactie. Zaterdag 11 juni vindt voor de vierde keer DownTown Ophelia plaats in de Ophelialaan. ‘Een evenement met een boodschap’, zo noemt de organisatie het festijn. In de winkels, bij de kappers en de horeca werken die dag mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie laat hiermee zien dat deze mensen ook talenten hebben en kansen verdienen op de arbeidsmarkt.

Om 10.00 uur is de opening op het podium met onder andere Opera Familia. Daarna volgen optredens van Danny Terp, Dennis Wijnhout en Sasja Brouwers en DJ Wally zorgt voor de muziek tussendoor. Ook dansen de Amstelhof Let’s Dance Specials, zijn er prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin, is er een kinderplein met springkussens, een braderie en leuke activiteiten zoals fotoshoots en schminken. Om 15.00 uur is de modeshow. Veel winkeliers en kappers uit Aalsmeer werken hieraan mee om de speciale modellen te laten stralen. Om 16.30 uur sluit het Meezingteam de feestelijke dag af met een interactief optreden

Wegafsluitingen
Zaterdag wordt de Ophelialaan tussen de Jumbo en Domino’s Pizza tussen 05.00 uur en 19.00 uur voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Vanaf 05.00 uur kan er ook niet meer geparkeerd worden bij de winkels. De Primulastraat en Begoniastraat worden die dag tweerichtingsverkeer. Er komen omleidingsborden te staan en er zijn verkeersregelaars. Meer informatie is te vinden op downtownophelia.nl of op de Facebookpagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin