DownTown naar Kudelstaart

Eigenaar Beatle Raadschelders (tweede van links) temidden van een aantal bijzondere medewerkers die op 21 maart komen helpen

DownTown Ophelia krijgt een vervolg in Kudelstaart. Niet zo groot dat er verschillende ondernemers mee doen, maar wel met dezelfde intentie. Laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Beatle Raadschelders van Café Op De Hoek zet op 21 maart, tijdens Wereld Downsyndroom Dag, zijn zaak open voor dit bijzondere personeel. Mensen met een beperking mogen de hele dag meehelpen in de keuken, achter de bar en in de bediening.

“Zij tellen ook gewoon mee en ik weet dat er een aantal van hen zijn die graag in de horeca willen werken. Zij komen hier ook regelmatig eten of een drankje doen en zijn net zo belangrijk voor me als alle andere klanten. Dus samen met Kim Maarse, Claudia Zethof en Ilse Zethof wil ik dit heel graag organiseren. We gaan er een topdag van maken.”

Optreden Zingende DJ
Die zaterdag is iedereen welkom om te komen koffie drinken, lunchen, borrelen of eten en te genieten van dit gezellige personeel. Bij mooi weer, het is tenslotte het begin van de lente, zal ook het terras aan de Kudelstaartseweg 295 geopend zijn. Om er iets speciaals van te maken komt de Zingende DJ Dennis optreden en wordt onder andere het Radio Aalsmeer-programma DownTown Radio live vanuit het café uitgezonden.

Ben je verstandelijk beperkt, woon je in de buurt en lijkt het je leuk om op 21 maart ook bij Café Op De Hoek te werken? Kijk dan op www.downtownophelia.nl en vul het inschrijfformulier in of stuur een mailtje naar info@downtownophelia.nl.

Tekst en foto Ilse Zethof

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin