Dorpswandeling én veiling op ‘De Tuin’

Door: redactie. Museum Historische Tuin Aalsmeer organiseert tijdens het seizoen iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum. De wandeling voert langs bekende Aalsmeerse monumenten, maar ook langs minder bekende punten die historisch gezien interessant zijn. De dorpswandelingen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over Aalsmeer. Verwacht geen zware kost, wel een informatief verhaal doorspekt met anekdotes en wetenswaardigheden.

De dorpswandeling staat gepland voor zaterdag 25 juni en is onder leiding van Jan van Veen, voormalig directeur van OBS Kudelstaart en een bevlogen verteller over de geschiedenis van Aalsmeer. Startpunt is de kassa van museum Historische Tuin, Praamplein 1. De start is om 13.00 uur en de wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname kost vijf euro en een plaats reserveren kan door te mailen naar coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

Veiling om 15.00 uur
Op de laatste zaterdag van de maand vindt er om 15.00 uur ook een publieke veiling plaats in de het veilinggebouw van museum Historische Tuin Aalsmeer. Er worden bloemen en planten geveild. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Historische Tuin. Met een entreekaartje (of museumkaart/donateur) is de toegang tot de veiling gratis.

Andere data
Naast aankomende zaterdag zijn er dit jaar nog wandelingen en veilingen op 30 juli en 27 augustus en 24 september. Ook hiervoor kan al gereserveerd worden. Wandelingen en veilsessies zijn op aanvraag ook voor groepen te boeken. Kijk voor meer informatie op historischetuinaalsmeer.nl.

(Foto Historische Tuin)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin