Dorpswandeling én veiling Historische Tuin

Joost Hoffscholte geeft uitleg bij het Oude Raadhuis (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Nog niet iedereen weet het maar iedere laatste zaterdag van de maand tijdens het seizoen wordt er een dorpswandeling en een veiling georganiseerd vanuit de Historische Tuin. Komende zaterdag is het dus weer zover. Een interessant uitje om de zomervakantie mee af te sluiten.

Zaterdag 27 augustus verzorgt oud-burgemeester Joost Hoffscholte de rondwandeling. Hij heeft een grote kennis van de lokale historie en vertelt hier graag over. Onderweg wordt een aantal interessante gebouwen en plekken in de dorpskern bekeken (en bezocht). Niet alleen leuk voor bezoekers maar zeker ook voor dorpsgenoten.

Start is om 13.00 uur bij de kassa van de Historische Tuin en de wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname kost 5 euro en een plaats reserveren kan door een mail te sturen naar coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

Publieke veiling
In het veilinggebouw van het museum worden ‘bij afslag’ bloemen en planten maar ook verse groenten en fruit van de Tuin verkocht. De publieke veiling start om 15.00 uur. Iedereen met een entreekaartje voor het museum is welkom om mee te doen. Voor museumkaarthouders, donateurs en kinderen tot 12 jaar is de toegang tot het museum en de veiling gratis. De opbrengsten van de veiling komen geheel ten goede aan het onderhoud van het museum.

Ook voor groepen
Wandelingen, veilsessies én rondleidingen op De Tuin zijn tot en met eind oktober ook te boeken voor groepen. Eventueel te combineren met een rondvaart en een lekkere lunch. Een origineel uitje met familie, vrienden of collega’s. Kijk voor alle informatie op historischetuinaalsmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin